TRAJNIM PROFESIONAL

KËSHILLIMI I MENAXHMENTIT

TREGTIA NDËRKOMBËTARE

TRAJNIM PROFESIONAL

Në “Cardinal Trade” ne besojmë se vlera e një kompanie krijohet dhe mirëmbahet, para së gjithash, nga cilësia e stafit të përfshirë në zhvillimin dhe menaxhimin e biznesit. Kurset tona të trajnimit, formatet tona ekskluzive dhe me performancë të lartë, janë krijuar për të zbatuar vazhdimisht profesionalizmin e Kapitalit Njerëzor.

KËSHILLIMI I MENAXHMENTIT

Konsulenca për menaxhimin e Tregtisë Cardindal bazohet në Business Design, një model që zbaton parimet dhe praktikat e të menduarit të dizajnit për të ndihmuar organizatat të mendojnë dhe të krijojnë modele biznesi më performuese përmes një qasjeje të bazuar në njerëz të inovacionit.

TREGTIA NDËRKOMBËTARE

Ndërhyrja e Cardinal Trade, në drejtim të tregtisë ndërkombëtare, shprehet në ndihmën e kompanive në kërkimin e mundësive të reja të tregut si në drejtim të klientëve të rinj dhe partneriteteve të reja, në të gjithë botën. Përveç kësaj, ne bashkëpunojmë me organizata në kërkimin e tregjeve më të mira në të cilat mund të investojmë në zhvendosjen e proceseve të prodhimit të vlerësuar saktë.

NA KONTAKTONI

Unë kam lexuar dhe pranuar Politikën e Privatësisë dhe përpunimin e të dhënave të mia personale

Cardinal Trade 2021

Credits: Sorvilab